Koude en Warme Buffetten

Buffet de Zandmeren
Warme gerechten:
- Varkenshaas in champignonsaus 
- Gemarineerde kipsate in pindasaus
- Rundergehaktballetjes in ketjap-sesam saus
- Indonesische nasi
- Aardappelgratin
- Warme groente mix

Koude gerechten:
- Coppa di Parma met galiameloen
- Carpaccio van de rund met pesto of truffeldressing
- Visschaal met rose garnalen, beekforel, zalm en huisgemaakte whiskeysaus
- Rundvleessalade opgemaakt met vers fruit
- groene gemengde salade met spekjes, lente uitjes en mosterd dille dressing
- Salade van trostomaten met mozzarella, rode ui en balsamicodressing

Vers stokbrood, huisgemaakte kruidenboter en aiolie

Kosten buffet de Zandmeren : €32,50 per persoon.



Buffet de Maas,
Warme gerechten:
- Vispotje met tilapia filet, zalm en garnalen in een romige  saus met gepofte tomaatjes en bosui
- Bougondische beenham in pepersaus
- Varkenshaasmedaillons in paddestoelensaus
- Groenterijst met paprika, ui, knoflook en prei
- Romige aardappelgratin

Koude gerechten:
- Gebraden Kalfsmuis geserveerd met tonijnsaus
- Carpaccio van serranoham, pijnboompitjes en zongedroogde tomaatjes
- Gerookte zalm gegarneerd met rivierkreeftjes
- Salade van rose garnalen, appel en bieslook in een frisse dressing
- Tomatensalade met feta, rode ui en italiaanse kruiden
- Pasta Salade met bruchetta, paprika en tonijn

Rustiek stokbrood , boerenbrood geserveerd met aioli, pittige hummus en huisgemaakte kruidenboter.

Kosten buffet de Maas : €35,50 per persoon. 



Buffet de Waal
Warme gerechten:
- Groentenlasagna met tomaat, knoflook, aubergine, courgette en spinazie
- Zacht gegaarde kipfilet in dragonsaus met salami
- Gehaktballetjes in sesamsaus
- Groentenrijst
- Aardappelgratin

Koude gerechten:
- Prosciutto ham met in port gemarineerde meloen
- Dun gesneden casselrib met cumberlandsaus
- salade van rose garnalen, appel en bieslook in een frisse dressing
- Parelcouscous salade met zongedroogde tomaten, nectarine en koriander
-  Pastasalade met olijven, tomaat en feta
- Aardappelsalade met uigebakken spekjes, paprika en lenteui.

Rustiek stokbrood en boerenbrood geserveerd met kruidenboter en aioli

Kosten buffet de Waal: €35,50 per persoon

Buffet de Rijn
Warme gerechten:
- Luxe vispot met witvis en gamba's in witte wijnsaus en bosui
- Boeuf Bourguignon, runderstoofschotel met oa: sjalotjes, wortel en kastanjechampignons
- Zacht gegaarde scharrelkip in een saus met ui, dragon en salami
- Rozevalaardappeltjes uit de oven met rozemarijn en zeezout
- rijst gegarneerd met ui, peterselie en knoflook

Koude gerechten:
- Charchutterie met port in gemarineerde meloen
- Carpaccio van ossenhaas met grana pardanovlokken, pijnboompitjes en een truffeldressing
- visterrine van diverse soorten vis
- getrancheerde gerookte zalm en hollandse garnalen op een bedje van frisesla
- salade van mesclun met noten, blauwe kaas en een balsamico/vijgen dressing
- salade van mini pomodori met buffelmozzerella en basilicumolie
- salade van krieltjes, mosterd dressing, haricot verts en spekjes

Diverse luxe broodsoorten, kruidenboter, tapenades en aioli

Kosten buffet de Rijn : €41,50 per persoon.



Buffet de Winter
- Stamppot rauwe andijvie
- Stamppot zuurkool met spekjes
- Aardappelpuree
- Rode kool en appeltjes
- Huisgemaakte gehaktballen
- Ouderwets lekkere hachee naar grootmoeders recept
- Rookworst

geserveerd met piccalilly, mosterd en appelmoes 
vers boerenbrood met huisgemaakt kruidenboter.

kosten buffet de Winter: €29,50 per persoon.


Grote groepen budget buffet.
Warme gerechten:
- Varkensrollade met champignonsaus
- Kip in licht pikante saus met vruchtjes 
- Gemarineerde sate in pindasaus
- Gehaktballetjes in sesamsaus
- Penne in tomatensaus met aubergine, courgette, tomaatjes en knoflook
- Romige aardappelschotel
- Aardappelrozetjes
- Witte rijst met bosui

Koude gerechten:
- Kartoffelsalade met hamreepjes, paprika en bosui
- Rundvleessalade met ei
- Pastasalade met salami en tomaat
- Rauwkostsalade in frisse dressing
- Tomatensalade met mozzarella en rode uit

Knapperig stokbrood met huisgemaakte kruidenboter.

Kosten Buffet: vanaf 80 personen €25,50pp, daaronder ietsje hoger in overleg.


Piratenbuffet

I
nvulling volgt spoedig 

Toetjes,
glaasjes gevuld met:
- Monchou met bastogne en aardbei
- Roomdessert met vleugje witte chocolade en caramel
- Chocolade mousse
- pannacotta met framboos

Kosten toetjes: €6,95 per glaasje

 

Extra,
Op aanvraag verzorgen wij ook :
- Tapas
- Borrelbuffetten
- Walking diner 
- Amuses
- Italiaansbuffet
- Chineesbuffet
- Captainsdiner

Wij denken graag mee met u om het buffet helemaal naar wens te maken.
Gerechten wijzigen of switchen met andere buffetten is eventueel mogelijk.